DESPRE NOI

LicitatieAuto.Ro este primul serviciu de licitatii online dedicat domeniului auto din Romania

Suntem o echipa de antreprenori care doreste sa aduca in Romania un serviciu modern, flexibil si transparent de vanzare si cumparare a autovehiculelor astfel incat clientii sa fie siguri ca au facut cea mai buna tranzactie posibila la acel moment dat.

Daca detineti un autovehicul si sunteti interesat sa il vindeti la un pret corect si cat mai repede sau daca sunteti in cautarea unei masini potrivite pentru Dvs. atunci noi suntem incantati sa colaboram oferindu-va un nou serviciu pe piata auto si anume serviciul de licitatii auto online care permite intr-un mod transparent, atat proprietarului cat si cumparatorului obtinerea unui pret corect.

Daca doriti sa va vindeti masina si doriti sa obtineti cel mai bun pret posibil, in cel mai scurt timp si cat mai lipsit de stres, atunci acest serviciu este perfect pentru Dumneavoastra.

Vanzarea unei masini poate fi dificila, mai ales daca nu aveti experienta necesara sau daca nu stapaniti arta negocierii. Nu veti sti niciodata daca pretul pe care l-ati obtinut a fost cel mai bun la acel moment, daca conditiile de tranzactionare puteau fi imbunatatite sau cat de sigura este tranzactia.

Am infiintat licitatieauto.ro, un serviciu care va ajuta sa va gasiti masina potrivita pentru Dvs. si familia Dvs. intr-un mod transparent si la un pret corect.

Intr-o lume in care piata auto este destul de instabila dar si intr-o continua miscare, noi va propunem un mediu profesionist de tranzactionare intr-o piata in care concurenta obligă la diferențiere, serviciul de licitatii auto online aduce un plus de performanta utilizatorilor sai.

Credem in a gandi diferit si luptam pentru a oferi cel mai bun suport fiecarui client. Telul nostru este sa livram servicii de cea mai buna calitate in orice moment prin:
– obtinerea unei raport valoare/pret cat mai bun;
– efectuarea tranzactiei intr-un timp cat mai scurt;
– siguranta tranzactiei.

Daca aveti nevoie de serviciile noastre nu ezitati sa intrati in legatura cu noi: CONTACT

“Price is what you pay. Value is what you get.”- Warren Buffet. 
Impreuna cu noi aveti garantia ca nu veti pierde niciodata.